Najnovšie recenzie zo sekcie Aku kladivá
spokojnost
Sikovny
Super vŕtačka
- Perfektný
- Rýchle dodanie ,najlepšia cena
- Aplikácia Home potrebuje doladiť. Počas upgrade, keď už bol balíček aplikovaný sa aplikácia odpojí a zariadenie iba bliká no nefunguje. Trvá to dosť dlho. Už som myslel, že ho budem musieť reklamovať. Skúsil som ho upgradovat viac x. Po nejakej pol hodine som ho skúsil a už fungovalo. Upgrade na verziu 1.0.2 sa podaril no už by som to nerobil a to som IT človek.
Mám skúsenosti zo značkovými zariadeniami od Metabo, Narex, alebo Bosch. No toto kladivo na mňa urobilo naozaj dobrý dojem. Je vyvážené s batériou sadne do ruky. Má odpruženie na zmiernenie vibrácií. Má alektronické nastavenie otáčkok 1,2. Výkon 3J je naozaj cítiť. Taktiež cez inteligentnú batériu dokáže zariadenie komunikovať s aplikáciou a viete si ho upgradovať na novšiu verziu firmware.
- Kompaktný,výborné parametre
- Zatiaľ žiadne
- Silná vrtačka
- Kvalitný produkt
doplnkovy tovar v kufriku lacny vrak
Malá,ľahká,výkonná.Vyhoda pripojenia vysávača.
Najlepšia cena na trhu
- OK.
- Onekey blokovanie cez aplikáciu
Super produkt
- Spoķojný
- Aku žiaden kábel. Výkonný stroj.
- Vykon
- Spolahlivost
- Doporucujem pre vsetkych , ktori hladaju naozaj kvalitne naradie za super cenu!
Lahke a kompaktne vrtacie kladivo vo firme uz asi 8. v poradi, obrovska spokojnost s prevedenim , treba vyskusat ale urcite doporucujem.
- Je ťažší ako som čakal,ani pri jednom náradi nie je udavany výkon
Super,
Prístroj poznám . Zatiaľ som neodskusal. Super cena aj bez batérie . Pre mňa úžasný pomer cena výkon kvalita a 3 ročná záruka .
Zobrazujem 1 - 20 zo 300 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...15 Ďalšie »